МОНОЛІТ F1 / MONOLIT F1 – Перець Солодкий, Lucky Seed
Призначення. Дуже добре підходить для переробки (заморожування, консервування, гриль і сушка); для вирощування у відкритому і закритому ґрунті.
Термін дозрівання. Технічна стиглість - 60-65 днів, біологічна – 75-80 днів (від висадки розсади).
Плід. Плоди великі, конічні. Середня маса 150 гр, але може досягати і до 350 гр. Товщина стінки перикарпію - 10-12 мм.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Призначення. Дуже добре підходить для переробки (заморожування, консервування, гриль і сушка); для вирощування у відкритому і закритому ґрунті.
Термін дозрівання. Технічна стиглість - 60-65 днів, біологічна – 75-80 днів (від висадки розсади).
Плід. Плоди великі, конічні. Середня маса 150 гр, але може досягати і до 350 гр. Товщина стінки перикарпію - 10-12 мм.
Виробник: Lucky Seed
ОПИС
- Перець Моноліт F1 - ранній гібрид солодкого перцю.
- Технічна стиглість 60-65 днів, до біологічної 75- 80дней, від висадки розсади.
- Плоди великі, конічні.
- Колір в технічній стиглості - оливковий, в біологічній - насичено червоний.
- Товщина стінки перекарпію 10 - 12 мм.
- Маса плодів від 150 до 350 гр
- Висока стійкість до трипсу, толерантний до основних хвороб перцю.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Плоди, як і багато гібридні сорти, скоростиглі. Технічне дозрівання відбувається вже до 60–65 дня, а біологічне - до 75–80 з моменту висадки в ґрунт. Даний сорт підходить не тільки для посадки в тунельних теплицях, але і для відкритого ґрунту.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Перець - це теплолюбна культура. Рекомендується тримати насіння в приміщенні з температурою від + 28–30 ° С, завдяки чому паростки піднімаються рівномірно і весь урожай визріває в один час.
Даний гібрид солодкого перцю призначений для вирощування у весняних плівкових теплицях і у відкритому ґрунті.
Рослина детермінантного типу, з могутнім, розвинутим листовим апаратом. Добре захищає плоди від сонячних опіків.
Плоди мають високу транспортабельність і лежкість. При тривалому транспортуванні і зберіганні мають чудовий товарний вигляд.
Міцна шкірка плодів добре захищає їх від трипсів.
Стійкість до трипсу - висока, пошкодження плодів трипсами - незначне.
Розсаду висаджують у віці 55-60 днів у відкритий ґрунт за схемою (90 50) х 25-29 (50 - 55 тис / га).
Можлива висадка до 72 тис .рослин / га
Уподобання щільної посадки: захист плодів листової масою від можливих опіків та взаємопідтримка рослин від полягання при сильних вітрах з дощами.
Має стійкість і толерантність до основних хвороб перцю.
Врожайність у відкритому ґрунті 70 - 80 т. / га
Виробництво: Україна.
Виробник | Lucky Seed |
---|---|
Термін дозрівання | Ранній |
Середня вага | до 200 г |
Сорт чи гібрид | Гібрид |
Місце вирощування | Відкритий грунт |
Колір | Червоний |
Форма | Конусоподібний |
Тип плоду | Тип Венгерський (конічний) |