БЕРМУДА F1 / BERMUDA F1 - Морква, Bejo

Призначення. Коренеплід придатний для вживання в свіжому вигляді і переробки.

Термін дозрівання.  Середньоранній: 104 дні.

Плід. Плід однорідний, конусоподібний, гладкий, має однорідне внутрішнє забарвлення. Вага 120-250 грам.

Отримай Бонуси

В наявності
Код товару:
32833

Отримай Бонуси

  • Варiaнти
  • Кількість
  • Ціна
100 000 насінин 1,6-1,8
Спеціальна ціна 3 934 ₴ Звичайна ціна 4 371 ₴
100 000 насінин 1,8-2,0
Спеціальна ціна 4 337 ₴ Звичайна ціна 4 819 ₴
100 000 насінин 2,0-2,2
Спеціальна ціна 4 682 ₴ Звичайна ціна 5 202 ₴
100 000 насінин 2,2-2,4
Спеціальна ціна 4 682 ₴ Звичайна ціна 5 202 ₴
1 000 000 насінин 1,6-1,8
Спеціальна ціна 39 341 ₴ Звичайна ціна 43 712 ₴
1 000 000 насінин 1,8-2,0
Спеціальна ціна 43 367 ₴ Звичайна ціна 48 186 ₴
1 000 000 насінин 2,0-2,2
Спеціальна ціна 46 821 ₴ Звичайна ціна 52 024 ₴
1 000 000 насінин 2,2-2,4
Спеціальна ціна 46 821 ₴ Звичайна ціна 52 024 ₴
Вкажіть кількість
Вкажіть кількість

Призначення. Коренеплід придатний для вживання в свіжому вигляді і переробки.

Термін дозрівання.  Середньоранній: 104 дні.

Плід. Плід однорідний, конусоподібний, гладкий, має однорідне внутрішнє забарвлення. Вага 120-250 грам.

Зробити замовлення по телефону
БЕРМУДА F1 / BERMUDA F1 - Морква, Bejo

Виробник: Bejo

ОПИС

  • Термін дозрівання: 104 дні.
  • Довжина - 16-18 см.
  • Має відмінні смакові якості.
  • Плід однорідний, конусоподібний, гладкий, має однорідне внутрішнє забарвлення.

ПРИЗНАЧЕННЯ

Коренеплід придатний для вживання в свіжому вигляді і переробки, відмінно переносить миття.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Бармуда - гібрид моркви типу Нантес / Берлікум. Рекомендується висівати насіння з густотою 0,8-1,0 млн. / Га.

Виробництво: Нідерланди

Виробник Bejo
Термін дозрівання Середньоранній
Середня вага до 200 г
Сорт чи гібрид Гібрид
Місце вирощування Відкритий грунт
Колір Помаранчевий
Форма Конусоподібний
Сортотип Нантес/Берлікум
Залишити відгук
Характеристики, зовнішній вигляд та комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення