БЕТТОЛЛО F1 / BETTOLLO F1 - Буряк, Bejo

Призначення. Для кулінарії.

Термін дозрівання. 115 днів від сходів до технічної стиглості.

Плід. Коренеплоди округлої форми, гладкі, темно-бордові, масою 130-250 г. М'якоть насичено-червона, практично без кілець, дуже смачна, з високим вмістом сухих речовин і цукру.

Отримай Бонуси

В наявності
Код товару:
7251

Отримай Бонуси

  • Варiaнти
  • Кількість
  • Ціна
10 000 каліброваних насінин
Спеціальна ціна 597 ₴ Звичайна ціна 663 ₴
50 000 каліброваних насінин
Спеціальна ціна 2 900 ₴ Звичайна ціна 3 222 ₴
5000 насінин
Немає в наявності
Спеціальна ціна 153 ₴ Звичайна ціна 170 ₴
Вкажіть кількість
Вкажіть кількість

Призначення. Для кулінарії.

Термін дозрівання. 115 днів від сходів до технічної стиглості.

Плід. Коренеплоди округлої форми, гладкі, темно-бордові, масою 130-250 г. М'якоть насичено-червона, практично без кілець, дуже смачна, з високим вмістом сухих речовин і цукру.

Зробити замовлення по телефону
БЕТТОЛЛО F1 / BETTOLLO F1 - Буряк, Bejo

Виробник: Bejo

ОПИС

  • Термін дозрівання: 115 днів від сходів до технічної стиглості.
  • Маса плода: 130-250 грам.
  • Розетка листя потужна, напівпрямостояча.
  • Коренеплоди округлої форми, гладкі, темно-бордові.
  • М'якоть насичено-червона, практично без кілець, дуже смачна, з високим вмістом сухих речовин і цукру.

ПРИЗНАЧЕННЯ
Для кулінарії

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Відмінні смакові якості Коренеплоди відмінно зберігаються Гібрид відрізняється високим виходом товарної продукції (98%) Урожайність 2,5-4,7 (до 6,2) кг / м Вирощують прямим посівом у відкритий грунт на глибину 2-4 см за схемою 8-10х25 см. Після посіву грунт бажано прикатати.

 

Виробництво: Нідерланди

Виробник Bejo
Термін дозрівання Середньопіздній
Середня вага до 250 г
Сорт чи гібрид Гібрид
Місце вирощування Відкритий грунт
Колір Червоний
Форма Округла
Залишити відгук
Характеристики, зовнішній вигляд та комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення