БЕТТОЛЛО F1 / BETTOLLO F1 - Буряк, Bejo
Призначення. Для кулінарії.
Термін дозрівання. 115 днів від сходів до технічної стиглості.
Плід. Коренеплоди округлої форми, гладкі, темно-бордові, масою 130-250 г. М'якоть насичено-червона, практично без кілець, дуже смачна, з високим вмістом сухих речовин і цукру.
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Призначення. Для кулінарії.
Термін дозрівання. 115 днів від сходів до технічної стиглості.
Плід. Коренеплоди округлої форми, гладкі, темно-бордові, масою 130-250 г. М'якоть насичено-червона, практично без кілець, дуже смачна, з високим вмістом сухих речовин і цукру.

Виробник: Bejo
ОПИС
- Термін дозрівання: 115 днів від сходів до технічної стиглості.
- Маса плода: 130-250 грам.
- Розетка листя потужна, напівпрямостояча.
- Коренеплоди округлої форми, гладкі, темно-бордові.
- М'якоть насичено-червона, практично без кілець, дуже смачна, з високим вмістом сухих речовин і цукру.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Для кулінарії
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Відмінні смакові якості Коренеплоди відмінно зберігаються Гібрид відрізняється високим виходом товарної продукції (98%) Урожайність 2,5-4,7 (до 6,2) кг / м Вирощують прямим посівом у відкритий грунт на глибину 2-4 см за схемою 8-10х25 см. Після посіву грунт бажано прикатати.
Виробництво: Нідерланди
Виробник | Bejo |
---|---|
Термін дозрівання | Середньопіздній |
Середня вага | до 250 г |
Сорт чи гібрид | Гібрид |
Місце вирощування | Відкритий грунт |
Колір | Червоний |
Форма | Округла |