Саджанці агрусу Безколючкового середньораннього
Агрус Безколючковий - новий цікавий сорт агрусу середнього терміну дозрівання. Сорт Російської селекції. Ягоди середнього розміру, середньою масою 3,6-4,5 г.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Агрус Безколючковий - новий цікавий сорт агрусу середнього терміну дозрівання. Сорт Російської селекції. Ягоди середнього розміру, середньою масою 3,6-4,5 г.
ОПИС:
Агрус Безколючковий - новий цікавий сорт агрусу середнього терміну дозрівання. Сорт Російської селекції. Ягоди середнього розміру, середньою масою 3,6-4,5 г. Форма ягід округло-каплевидная. Забарвлення плодів світло-зелена з червоним рум'янцем. Опушення відсутня, плоди гладкі. М'якоть - соковита. Смак - неповторний, кисло-солодкий, ароматний. Дегустаційна оцінка 5 балів. Шкірочка середньої товщини, опушення відсутнє. За сезон з одного куща можна зібрати 3,5-4 кг ягід. Кущ середньорослий, з прямими товстими світло-зеленими пагонами, шипи відсутні (завдяки чому користується великою популярністю в садівників).
Ягоди агрусу містять 8-13% цукрів (в основному фруктоза і глюкоза), більше 1% пектину, до 1,5% яблучної і лимонної кислот, вітаміни С, В, Р, провітамін А, солі магнію, міді, кальцію, натрію, калію, заліза, фосфору. Ягоди агрусу можна вживати в їжу в різних стадіях стиглості. З незрілих, ще зелених ягід готують компоти, недозрілі використовують для приготування варення, а повністю дозрілі ягоди - прекрасний десерт.
Країна виробництва: Україна
Виробник | Украина |
---|---|
Термін дозрівання | Середній |
Колір | Червоний |