Саджанці фундука Варшавський (червонолистий)
Фундук Варшавський Червоний (червонолистий) - популярний польський сильнорослий сорт фундука, кулястої або еліптичної форми, з гарною густою кроною, заввишки виростає до 4 метрів. Декоративний сорт з червоними листками, поступово зеленіє влітку, а восени стає жовто-червоний. Виник внаслідок запилення сеянца Jeeve пилком сорту Понтийский краснолістний.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Фундук Варшавський Червоний (червонолистий) - популярний польський сильнорослий сорт фундука, кулястої або еліптичної форми, з гарною густою кроною, заввишки виростає до 4 метрів. Декоративний сорт з червоними листками, поступово зеленіє влітку, а восени стає жовто-червоний. Виник внаслідок запилення сеянца Jeeve пилком сорту Понтийский краснолістний.
Характеристики:
Висота дерева мінімум 50 см
Вік 1 рік
Опис:
Плоди дуже смачні. Горіхи мають довгасту форму. Розмір плодів в середньому становить у висоту - до 25 мм, в ширину - до 20 мм, а в товщину - до 17 мм. В гронах формується в середньому від 2 до 5 шт. Шкаралупа темно-коричнева або темно-червона, в нижній частині гладка, трохи блискуча, на верхівці покрита делікатним, ясним нальотом. Основа плоска або злегка опукла, заокруглена з дрібними зубчиками. Ядро гладке, майже повністю заповнює шкаралупу, покрите тонкою коричневою, волокнистою оболонкою, трохи солодке, смачне, соковите. У звичайних кімнатних умовах ядро зберігається в хорошому стані, практично не втрачаючи свої смакові якості, протягом 3-4 років.
Країна виробник: Україна
Виробник | Украина |
---|