Саджанці яблуні Фуджі Кіку
Фуджі Кіку - зимовий сорт яблуні отриманий в Японії. Дерево скороплідне, високоврожайне, середньої сили зростання. Дозрівають плоди на два тижні пізніше за сорти Голден Делішес.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Отримай Бонуси
Як отримати бонуси?
При придбанні будь яких товарів на суму від 100 грн ви автоматично поповнюєтте персональний бонусний рахунок за правилом 1 бонус за 100 витрачених гривень. Накопиченими бонусами можна оплачувати будь який товар. Для цього достатньо авторизуватись на сайті як користувач і обрати кількість бонусів до списання на сторінці оплати. 1 бонус = 1 грн. Не забувайте авторизовуватись перед оформленням замовлення, для нарахування бонусів на ваше імʼя.
Фуджі Кіку - зимовий сорт яблуні отриманий в Японії. Дерево скороплідне, високоврожайне, середньої сили зростання. Дозрівають плоди на два тижні пізніше за сорти Голден Делішес.
ОПИС
Фуджі Кіку - зимовий сорт яблуні отриманий в Японії. Дерево скороплідне, високоврожайне, середньої сили зростання. Дозрівають плоди на два тижні пізніше за сорти Голден Делішес. Плоди одномірні, середнього розміру, середньою вагою 180-200 грам. Забарвлення плодів рожеве з червоним смугастим рум'янцем практично на всій поверхні плода. Шкірка суха, щільна, тонка, блискуча. М'якуш хрумкий, ароматний, соковитий, щільний, ламкий. Сорт відрізняється підвищеним вмістом цукру. Смак кисло-солодкий. Навіть після тривалого зберігання не втрачає високих смакових якостей. Завдяки чудовим смаковим якостям сорт яблуні Фуджі користується великою популярністю серед покупців. Знімна стиглість плодів настає на початку жовтня. Споживча стиглість – у листопаді. У звичайному підвалі плоди зберігаються протягом 2-2,5 місяців, у спеціальних холодильних установках – 5-6 місяців. Транспортабельність яблук – відмінна. Призначення плодів – використання у свіжому вигляді та для переробки (в основному для виготовлення соків).
Яблука мають високі харчосмакові, дієтичні та естетичні якості. Вони містять цукру (фруктозу, сахарозу, глюкозу), органічні кислоти (яблучну, лимонну), мінеральні солі, ароматичні речовини. Особливо багато в яблуках вуглеводів, які легко та швидко засвоюються організмом людини. У яблуках містяться вітаміни А, В1, В2, З, РР. Яблука можна використовувати також у переробленому вигляді. З них готують компоти, варення, мармелади, джем, пастилу, сидр, столові вина, сухофрукти.
Сорт яблуні Фуджі сприйнятливість до бактів. опіку та мучн. росі, середньо сприйнятливий до парші.
Підщепа: ММ 106.
Висота саджанця 110-120 см.
Країна виробництва: Україна.
Виробник | Украина |
---|---|
Колір | Червоний |