Статті для Аграріїв на Agrolife.Ua

17 липня 2020 Скручування листя у тепличних томатів: основні причини і методи запобігання Скручування листя у тепличних томатів: основні причини і методи запобігання

Будь-яка зміна кольору і форми листа томатів це біологічний індикатор, який сигналізує про несприятливі фактори.

Читати повністю
17 липня 2020 Зберігання капусти: поради для професіоналів і любителів Зберігання капусти: поради для професіоналів і любителів

Способів зберігання капусти безліч і всі вони спрямовані на максимально тривале збереження в капусті поживних речовин та її корисних властивостей. Однак, перш ніж визначитися з найбільш гідною кандидатурою, слід підготувати місце для зберігання капусти.

Читати повністю
26 червня 2020 Як садити насіння кавуна (професійний підхід)

Вирощування баштанних культур з розсади практично завжди гарантує ранній урожай. Так як культури мають довгий період вегетації, розумніше буде купувати насіння ранніх сортів, щоб вони швидше дозріли.

Читати повністю
20 червня 2020 Технологія вирощування дині на краплинному зрошенні Технологія вирощування дині на краплинному зрошенні

Ніжна, ароматна і дуже смачна диня давно вже перестала бути рідкісною гостею на наших столах. Культуру вирощували з давніх часів, в єгипетських гробницях знайдені докладні описи дині, яку використовували в ритуалах і приносили в дар богам, а в стародавньому Вавилоні дині приписували властивість зберігати тепло. В кінці XII - на початку XIII століття диня з'явилася в Київській Русі.

Читати повністю
19 червня 2020 Технологія вирощування кавуна Технологія вирощування кавуна

Кавун - це дуже незвичайна ягода. Вірніше, однорічна трав'яниста сланка ліана сімейства гарбузових. Кавун був приблизно в 2000 році до нашої ери окультурений стародавніми єгиптянами і з тих пір з пустель тропічної Африки поширився світом. Кавун цінують за приємний солодкий смак, соковитість і неповторний аромат. Ягода кавуна - це джерело вітамінів, пектинів, клітковини, геміцелюлози, мінеральних речовин. З давніх-давен соком кавуна лікують захворювання нирок і печінки, а високий вміст заліза запобігає малокрів'ю.

Читати повністю
18 червня 2020 Чому не росте розсада томату: 7 найбільш частих причин Чому не росте розсада томату: 7 найбільш частих причин

Багатьом доводилося стикатися з ситуацією, коли раптово припинявся ріст розсади томату. Причини цього були абсолютно незрозумілі, так як візуально ніяких проблем не було помітно. Кожна рослина - це живий організм, який потребує індивідуального підходу. Таким чином, якщо ми хочемо отримати великий урожай, нам просто необхідно все вивчити і зрозуміти, чого рослині не вистачає.

Читати повністю
12 червня 2020 Технологія вирощування моркви (Як отримати 120 тонн з гектара) Технологія вирощування моркви (Як отримати 120 тонн з гектара)

Цей овоч вважається чи не найбільш рентабельним серед інших коренеплідних культур. Кількість врожаю з одного гектара може досягати ста тонн.

Читати повністю
30 травня 2020 Кукурудза цукрова - вирощування і догляд Кукурудза цукрова - вирощування і догляд

Кукурудза в Україні вирощується як зернова, кормова і технічна культура. Насіння кукурудзи універсальне і дає великі врожаї. Купити насіння кукурудзи можна в нашому інтернет-магазині.

Кукурудза - це рослина, любляча світло. Вимоги до культивування кукурудзи невисокі.

Читати повністю
14 травня 2020 Насіння гарбуза: правда про користь, шкоду і лікувальні властивості Насіння гарбуза: правда про користь, шкоду і лікувальні властивості

Баштанні культури знайомі людям ще з часів ацтеків. Вважається, що плоди таких рослин як гарбуз, вперше були зустрінуті в Америці. Давня цивілізація використовувала в раціон не тільки плоди гарбуза, але і стебла, а також відвар з квітів. Але більшу популярність цій культурі принесли цілющі властивості її насіння. Насіння гарбуза використовувалися для лікування хвороб і як вітамінний ресурс.

Читати повністю
25 квітня 2020 Зберігання коренеплодів: від чого залежить термін свіжості взимку Зберігання коренеплодів: від чого залежить термін свіжості взимку

Морква, селера, буряк, редька. Всі знають, що ці овочі відмінно зберігаються і зберігають свої якості протягом зими. Вони дуже цінні для людей, так як накопичують в собі велику кількість поживних речовин і вітамінів, які неможливо отримати взимку.

Читати повністю
Показати на сторінці